Type at least 1 character to search
Back to top
header what we do
header what we do

Alles voor een heldere boodschap in een onderscheidend ontwerp dat die boodschap nóg sterker maakt.

Elke opdracht begint bij Studio Room met aandachtig luisteren en vervolgens onderzoeken we samen met onze klant hoe we gestelde doelen kunnen behalen.

Daarbij zijn we ervan overtuigd dat co-creatie, in nauwe samenwerking met onze opdrachtgever, een doorslaggevende rol speelt in het creëren van onderscheidende verhalen en betekenissen. Elke opdracht is uniek en krijgt bij ons het precieze maatwerk dat de opdracht verdient.

Room is expert in design, concepting, communicatie met grote doelgroepen, merkbeleving en merkstrategie. Wij hebben brede en gedegen ervaring met doeltreffend werken aan een rijk scala van aansprekende projecten, van kleinere kunst-&-cultuur-opdrachten tot grote strategische concepten en ontwerpen op het gebied van branding, content en vormgeving.

Ons team is nieuwsgierig, gretig en enthousiast. We zijn innovatief ingesteld, gericht op uitblinken en gefocust op permanent leren en constant ontwikkelen in onze voortdurend veranderende wereld.

CONCEPT & STRATEGY

‘Zonder inhoud geen vorm’, daarom denken we graag mee over de strategie van een merk, onderzoeken we de doelgroep en brainstormen we samen met de klant. Alles om de briefing helder te krijgen en logische vervolgstappen te kunnen maken. Voor print of digital, een magazine of een online platform. Welkom!

PRINT

Een magazine starten of restylen, een spraakmakend affiche of een activerende flyer. We zijn gewend aan het werken binnen de kaders van jouw huisstijl, maar zoeken daarbinnen ook zeker graag de randjes op met onze liefde voor grafisch design en het toepassen van aansprekende beelden.

DIGITAL

Room is ervaren in het vertalen van een concept naar allerlei digitale kanalen. Headers, banners, stopmotion, grafische animaties. Maar ook voor het ontwikkelen van een look&feel voor online kanalen en samenwerking met UX-designers of website bouwers kunt u bij ROOM terecht.

VIDEO

Een korte teaser of een mooie brandvideo voor jouw merk? In nauwe samenwerking en afstemming met de klant kan Room op basis van de briefing een storyboard maken, het proces begeleiden, beeld selecteren en de video editen. Al dan niet met toepassing van grafische elementen.

‘Zonder inhoud geen vorm’, daarom denken we graag mee over de strategie van een merk, onderzoeken we de doelgroep en brainstormen we samen met de klant. Alles om de briefing helder te krijgen en logische vervolgstappen te kunnen maken. Samen gaan we de uitdaging aan. Zowel voor print als digital, een magazine of een online platform. Welkom!

Een magazine starten of restylen, een spraakmakend affiche of een activerende flyer. Room denkt en doet graag mee! We zijn gewend aan het werken binnen de kaders van jouw huisstijl, maar zoeken daarbinnen ook zeker graag de randjes op met onze liefde voor grafisch design en het toepassen van aansprekende beelden.

Room is heel ervaren in het vertalen van een concept naar allerlei digitale kanalen. Headers, banners, stopmotion, grafische animaties. Maar ook voor het ontwikkelen van een look&feel voor online kanalen en samenwerking met UX-designers of website bouwers kunt u bij ROOM terecht.

Wel eens gedacht aan een korte teaser of een mooie brandvideo voor jouw merk? In nauwe samenwerking en afstemming met de klant kan Room op basis van de briefing een storyboard maken, het proces begeleiden, beeld selecteren en dan natuurlijk de video editen. Al dan niet met toepassing van grafische elementen.

MORE WORK

MORE WORK